top of page

Talveen ja jouluun sopivia visuaalisia elementtejä

Uusi vuodenaika on pian alkamassa ja sen voi antaa näkyä halutessaan myös markkinoinnin visuaalisessa puolessa. Olen itse hieman koukussa Creative Marketin läpikäymiseen ja ihanien graafisten elementtien katselemiseen ja valintaan. Lisäksi käytän paljon ilmaista kuvapankkia Unsplashia. Creative marketista saat yksittäisiä elementtejä ja fontteja käytettäväksesi ja Unsplashista kuvia (Ps. lue lisää palveluista alla). Tässä omat poimintani talven ja joulun tuomiseksi markkinointiin näiden kahden tarjonnasta.


Joulun markkinointimateriaaleihin

Joulu lähestyy ja jouluista tunnelmaa olisi mukava tuoda myös markkinointimateriaaleihin ja päivityksiin.


Unsplashista löytyy paljon kuvia hakusanalla joulu. Sieltä voit valita tarjoustasi varten vaikka tämän Annie Sprattin kuvan, lisätä siihen tarjouksessa olevan palvelusi ja lisätä hinnan alle. Valmista tuli! Jokaisen tyyliin löytyy varmasti jotakin.


Creative marketista löytyy jouluun sopivia elementtejä vaikka kuinka paljon. Tässä vain muutamia, omasta mielestäni hienoimpia paketteja markkinoinnissa käytettäväksi. Psst. jos haluat tutustua näihin alla oleviin paketteihin lisää, klikkaa kuvaa.

Talven markkinointimateriaaleihin

Jos haluat lisätä "talvea" markkinointimateriaaleihisi, tässä muutamia omia poimintojani. Unsplashista löytyy paljon kuvia myös talvesta hakusanalla winter. Jäätyneitä marjoja, talvista kaupunkimaisemaa ja monia muita voit käyttää omassa markkinoinnissasi.

Creative marketista löytyy myös jos jonkinlaista talven ihmemaata. Piristä omia kuviasi lumihiutaleilla tai luo ihania pastellinsävyisiä maailmoja elementeillä. Myös hieman tummempisävyisiä paketteja löytyy, eli kaikille jotakin.

ESITTELYT:

Creative Market

Creative marketissa myydään visuaalisia elementtejä, joita voit käyttää markkinointimateriaaleissasi. Sieltä löydät niin yksittäisiä elementtejä, kuin kuvia, valmiita kehyksiä sekä fontteja koneellesi ladattavaksi ja käytettäväksi. Vaihtoehtoja on tuhansia, joten aikaa siellä saa kyllä kulumaan. Kun ostat jotain Creative marketista saat ilmaisia elementtejä, fontteja ja kuvia ilmaiseksi.


Creative marketia voi käyttää kuka tahansa, joka tekee markkinointimateriaalinsa. Jos käytät vaikkapa Canvaa, ei hätää, voit ostaa elementtejä Creative marketista. Valitset vain tiedostomuodoksi jpg ja/tai png, ja näet sinulle sopivat vaihtoehdot.


Unsplash.com

Unsplash on kuvapankki, jonka kuvia voit käyttää ilman maksua tai kuvan ottajan nimen kertomista. Toki kuvaajan nimen voi halutessaan kertoa. Kuvien lataamiseksi sinun täytyy rekisteröityä unsplashiin sisälle, mutta muuta ei vaadita. Unsplash on mielestäni mahtava palvelu, sillä kuvat siellä ovat ainakin omaan käyttööni sopivampia kuin monien muiden kuvapankkien kuvat. Unsplashista löytyy niin ammattilaisten kuin amatöörikuvaajienkin kuvia ja varmasti joka käyttöön jotakin.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kategoriat

Asiasanat

Tunnisteita ei vielä ole.

SINUA VOI KIINNOSTAA MYÖS :

bottom of page