top of page

Mitä voit oppia kuluneesta 6 kuukaudesta?


Vuotta on kulunut jo lähes kuusi kuukautta. Aika menee todella nopeasti! Puolessa välissä vuotta on hyvä miettiä kulunutta aikaa ja miettiä voisiko tapahtuneesta ottaa oppia loppuvuotta silmällä pitäen.


Mitä on tapahtunut puolen vuoden aikana?

Mieti, missä olit vuoden alussa ja missä olet nyt. Joskus voi tuntua siltä, että mitään ei ole tapahtunut ennen kuin miettii asioita tarkemmin. Kirjoita itsellesi lista siitä, mitä olet saanut aikaan yrityksessäsi ja/tai markkinoinnissasi tähän mennessä vuotta.


Miten tavoitteesi ovat toteutuneet?

Asetitko itsellesi tai markkinoinnillesi tavoitteita tälle vuodelle? Käy läpi tavoitteesi ja katso toteutuivatko ne. Toteutuivat tavoitteesi tai eivät, mieti miksi. Mikä sai aikaan sen, että tavoitteet toteutuivat tai jäivät toteutumatta?


Mitä tavoitteita sinulla on loppuvuodelle?

Onko jotain tavoitteita, joiden pitää toteutua loppuvuodesta? Tai onko jotain uusia tavoitteita, joita voisit itsellesi asettaa? Tee itsellesi suunnitelma ja aikataulu tavoitteiden toteuttamiselle.


Mitä uutta voisit tuoda loppuvuoteen?

Onko jotain mitä voisit uutena tuona markkinointiisi loppuvuodeksi? Uusia materiaaleja, uusi markkinointikanava tai uusi markkinointikeino? Ryhdy tekemään videoita tai tee uusi liidimagneetti sähköpostilistallesi. Ota uusi, pieni askel ulos mukavuusalueeltasi ja pääset taas uusiin ulottuvuuksiin markkinointisi kanssa.


Emma

Markkinointivalmentaja

#Markkinoinninsuunnittelu #Tavoitteet

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kategoriat

Asiasanat

Tunnisteita ei vielä ole.

SINUA VOI KIINNOSTAA MYÖS :

bottom of page