top of page

MITÄ ON SYDÄMELLINEN MARKKINOINTI JA MYYNTI?

Monelle markkinointi aiheuttaa negatiivisia ajatuksia. Markkinointi ahdistaa, markkinointi on epämukavaa tai markkinointi on epäeettistä. Useimmiten nämä ajatukset johtuvat siitä, että ajatellaan markkinoinnin olevan tietty toiminta, joka täytyy sellaisenaan toteuttaa omassa yrityksessä.


Markkinointia voi kuitenkin tehdä todella monella eri tavalla. Siinä piilee omasta mielestäni yksi markkinoinnin parhaimmista piirteistä: vain mielikuvituksesi on rajana. Alla olevassa videossa esittelen sinulle yhden tavan tehdä markkinointia: Sydämellinen markkinointi. Muista käydä tilaamassa itsellesi myös videoon kuuluva MarkkinointiManuaali.

#MarkkinointiManuaali #myynti #Sydämellinenmarkkinointi

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kategoriat

Asiasanat

Tunnisteita ei vielä ole.

SINUA VOI KIINNOSTAA MYÖS :

bottom of page