MITÄ MARKKINOINTIKANAVIA KANNATTAA KÄYTTÄÄ?

Tätä kysymystä näen paljon somen yrittäjäryhmissä ja kuulen myös asiakkailtani : Mitä markkinointikanavia kannattaa käyttää? Kysymys sinällään ei yllätä, sillä onhan markkinointikanava yksi tärkeimmistä asioista, joita yrittäjän täytyy markkinointiaan suunnitellessaan päättää. Tässä videossa kerron sinulle oman vastaukseni tähän kysymykseen. Muista ladata itsellesi myös videoon kuuluva MarkkinointiManuaali.#Markkinointikanava #Markkinoinninsuunnittelu #MarkkinointiManuaali

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

WANTED: SUUNNITELTUA MARKKINOINTIA

Olen huomannut, että usein pienissä yrityksissä unohdetaan perusasioita markkinoinnista, kuten kohderyhmän määrittäminen, brändin...

Kategoriat

Asiasanat

No tags yet.

SINUA VOI KIINNOSTAA MYÖS :