top of page

MARKKINOI YRITYSTÄSI ILMAISEKSI


Markkinointiin usein liitetään se ajatus, että ilman rahaa ei voi markkinoida kunnolla. Olen hieman eri mieltä tästä asiasta. On nimittäin monia asioita, joihin et tarvitse rahaa tai ainakaan suuria määriä rahaa. Tässä muutamia ajatuksia siitä, mitä voit tehdä markkinoidaksesi yritystäsi ilmaiseksi.

Hyvä sisältö

Hyvä sisältö ei vaadi rahaa. Se on itseasiassa yksi suurimpia maksuttomia keinojasi markkinoida yritystäsi. Hyvällä sisällöllä saat asiakkaasi sitoutumaan yritykseesi vahvemmin. He saavat sinulta jotain, mitä eivät saa muilta. Oletetaan, että olet kosmetologi ja että pidät kasvohoitoja tärkeimpänä palvelunasi. Koet palvelustasi olevan hyötyä ennen kaikkea aknesta kärsiville. Jos palveluidesi lisäksi luot myös sisältöä (vinkkejä, kiinnostavia artikkeleita, auttavia blogitekstejä tms.), josta asiakas saa vielä enemmän apua ongelmaansa, asiakas ei luultavasti halua palveluistasi luopua. Mitä todennnäköisimmin myös muut samasta ongelmasta kärsivät huomaavat sinut ja tulevat asiakkaaksesi. Hyvästä sisällöstä tykätään useimmin ja sitä jaetaan myös todennäköisemmin.

Laatu

Suosittelut ovat yksi parhaimmista keinoista asiakkaiden hankkimisessa. Kun teet työsi hyvin ja laatu on kohdillaan, asiakkaat puhuvat mielellään palveluistasi. Kuuntele asiakasta, kysele hänen ongelmistaan ja pyri ratkaisemaan niitä.

Erottuva markkinointi

Mitäpä, jos keksisit markkinointikeinoja, jotka kiinnittävät asiakkaan huomion erilaisuudellaan? Keksi jotain, mitä muut eivät ole. Kekseliäät keinot voivat olla juuri se, miksi asiakas huomaa yrityksesi. Tästä löydät esimerkkejä kekseliäästä markkinoinnista. Esimerkit ovat isojen yritysten, mutta kunhan käytät mielikuvitusta, voit hyvin hyödyntää samankaltaisia kampanjoita omassa yrityksessäsikin.

Ilmaiset markkinointikeinot

Käytä hyödyksesi myös konkreettiset, maksuttomat markkinointikeinot, kuten sähköposti ja Whatsapp. Kerää asiakkaidesi sähköposteja (ja huom! Myös lupa markkinoinnille) ja kerro asiakkaillesi mahdollisuudesta ottaa yhteyttä Whatsappilla.

Tässä muutamia ideoita ilmaiseen markkinointiin. Tuleeko sinulla mieleen muita keinoja? Kommentoi alle!

#sisältö #Erottautuminen

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kategoriat

Asiasanat

Tunnisteita ei vielä ole.

SINUA VOI KIINNOSTAA MYÖS :

bottom of page