top of page

Markkinointimentorointi

MarkkinointiMentoroinnissa ratkaisemme markkinointisi ongelmia yhdessä. Workshopeissa käsitellään tiettyä aihetta isomman ryhmän voimin. Henkilökohtaisissa mentoroinneissa voimme kahden kesken ratkoa juuri haluamiasi ongelmia. 

HENKILÖKOHTAISET MENTOROINNIT
Henkilökohtaiset mentoroinnit haluamastasi aiheesta tai workshopin aiheesta 60€/h +alv 24%. Tämä hinta on voimassa Turussa. 
Useamman tunnin mentoroinnit tai mentoroinnit muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan,
pyydä tarjous minulta: emma.laaksonen@emmav.fi
Caprese Salad
LOUNASMENTOROINTI
(Vain Turussa)
Hinta 29,00e + alv  24%  + oman lounaasi hinta
Lähdetään lounaalle tai kahville juttelemaan rennosti yrityksesi markkinoinnista!
Lounasmentoroinnilla voimme yhdessä pohtia ratkaisua markkinointisi ongelmiin, ideoida uusia kampanjoita tai yksittäisiä mainoksia tai selkeyttää ajatuksiasi markkinointisi suhteen. Saat uutta näkemystä ja puhtia markkinointiisi nopeasti ja edullisesti. 
WORKSHOPIT
Tulossa olevat workshopit:
Markkinointikalenteri 30.1. klo 17-19
Mainosten kirjoittaminen 13.2. klo 18-19
Hyödyllinen sisältö 27.2. klo 18-19

PALAUTTEITA

"Sain mielettömiä vinkkejä markkinointiin, selkokielellä. Emma ymmärsi heti tyylini ja mitä sydämeni yrittää sanoa. Ja kertoi sen selkeästi ja vielä lopuksi sain ihanasti puhtaaksi kirjoitetun henkilökohtaisen materiaalinkin sähköpostiini. "

Kauneusalan yrittäjä

(Henkilökohtainen MarkkinointiMentorointi)

"Emma osasi aina olla kannustava ja tukeva! Emma ei tee töitä puolestasi, vaan opettaa sinut oivaltamaan mitkä ratkaisut sopivat sinulle. Emma osasi tukea minua epävarmuuksissani ja teki markkinoinnista hauskaa!"

Doula

(MarkkinointiMentorointi Sähköpostitse)

"Olen saanut paljon ideoita ja ajateltavaa oman yrityksen kannalta. Sain paljon enemmän kuin osasin edes odottaa. Toimivia ja nopeita ratkaisuja pienen yrityksen käyttöön! Kiitos"

Kauneusalan yrittäjä

(MarkkinointiMentorointi Sähköpostitse)

bottom of page